ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 110396
  • ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۴:۰۷
  • 103 بازدید
  • ارسال توسط :
ترامپ چه کسی را می‌خواهد منزوی کند؟

ترامپ چه کسی را می‌خواهد منزوی کند؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت: نشنال اینترست نوشت:  آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران در ۱۳ آگوست با نمایندگان حوثی‌ها در تهران دیدار کرد، اقدامی نادر که به معنای علنی کردن حمایت آشکار تهران از آنها است.  از زمان آغاز جنگ یمن در سال […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

نشنال اینترست نوشت:  آیت‌الله خامنه‌ای رهبر ایران در ۱۳ آگوست با نمایندگان حوثی‌ها در تهران دیدار کرد، اقدامی نادر که به معنای علنی کردن حمایت آشکار تهران از آنها است.  از زمان آغاز جنگ یمن در سال ۲۰۱۵، ایران با حوثی‌ها تماس نزدیک نداشت.

بیشتر بخوانید:

بازتاب حضور مقتدی صدر در کنار رهبرانقلاب +تصاویر

اما اختلافات اخیر میان اعضای ائتلاف عربستان و موفقیت حوثی‌ها در تثبیت موقعیت خود در یمن، محاسبات را تغییر داده است. این نشست، آشکار علامتی صریح از تقویت روابط میان ایران و حوثی ها در مقابله با دشمنی است که با اختلافات داخلی مواجه است.
یمن تنها کشور مستقل در منطقه نیست که ایران در آن از نفوذ فراوان برخوردار است. ایران توانسته است از بیروت گرفته تا کابل، به بازیگری با نفوذ روزافزون تبدیل شود. 

به همین دلیل است که آمریکا باید از دشمنی خود با ایران فراتر رفته و دیپلماسی در سطح بالا را در پیش گیرد – از جمله با حضور متحدان منطقه‌ای خود – تا آنقدر منطقه  را باثبات کند که بتواند به جنگ‌های خود پایان دهد. توافق هسته‌ای و ضرورت تنش‌زدایی در خلیج‌فارس باید آغاز راه – و نه هدف نهایی- باشد. در سوریه، … بشار اسد به خاطر حمایت مداوم ایران و روسیه به راحتی بر مسند قدرت باقی می‌ماند. درحقیقت ایران تمرکز خود را به جست‌وجو برای فرصت‌های اقتصادی در سوریه تغییر داده است. دولت ترامپ به جای مذاکره با بازیگران عمده، همچنان با تعدادی محدود از متحدان خود همکاری می‌کند. تازه‌ترین نمونه آن توافق واشنگتن با ترکیه برای ایجاد یک منطقه امن در سوریه است.

در افغانستان، دولت ترامپ در آستانه توافق با طالبان است که به آمریکا اجازه می‌دهد حضور نظامی خود را در این کشور بعد از ۱۸ سال جنگ کاهش دهد. اما ایران هم در شرایطی که بزرگترین شریک تجاری افغانستان در سال ۲۰۱۸ بود، با طالبان مذاکره کرده است.

روابط اقتصادی بین دو کشور برای دولت ترامپ آنقدر با اهمیت بود که بندر چابهار ایران را از تحریم‌های خود علیه تهران استثناء کند، زیرا این بندر برای مراودات اقتصادی با افغانستان اهمیت دارد. داستان نفوذ روزافزون ایران در منطقه، مسئله‌ای دائمی است. از نفوذ تهران بر شیعیان و همچنین روابط تجاری آن در عراق، تا حزب‌الله لبنان و همچنین روابط فرهنگی و تاریخی با افغانستان، سبب شده است ایران به صورت موثر منافع منطقه‌ای خود را دنبال کند.

سوال مهم این است که دولت ترامپ چگونه می‌خواهد ایران را منزوی کرده و در هر زمینه‌ای علیه آن مانور دهد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن