ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 50186
  • ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۷
  • 89 بازدید
  • ارسال توسط :
اجرای طرح پیشرفت و آبادانی در ۳ دهستان استان/ طرح شهید شوشتری الگوی مناسبی برای رفع مشکلات مردم

اجرای طرح پیشرفت و آبادانی در ۳ دهستان استان/ طرح شهید شوشتری الگوی مناسبی برای رفع مشکلات مردم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ سردار رحمت الله صادقی در جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان اظهار کرد؛ طرح هادی در استان گلستان به بسیاری از مشکلات ئامن زده و در صدد رفع آن کوشیده است، این پیشرفت مستلزم آن است که […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ سردار رحمت الله صادقی در جلسه قرارگاه پیشرفت و آبادانی استان اظهار کرد؛ طرح هادی در استان گلستان به بسیاری از مشکلات ئامن زده و در صدد رفع آن کوشیده است، این پیشرفت مستلزم آن است که تمام دستگاه ها پای کار بیایند و در خصوص معیشت مردم اقدام کنند.

وی تصریح کرد: در استان گلستان 3 دهستان در شهرستان گنبدکاووس کرند، علی‌آبادکتول زرین گل و مراوه تپه نیز بخش مرکزی دهستان مراوه‌تپه که 31 روستا را در بر می‌گیرد در قالب این طرح مورد توجه قرار گرفته است.

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: در طی یک سال گذشته فرمانداران 3 شهرستان برای تهیه مقدمات این طرح قدم‌های خوبی برداشتند که 5 محور  زیرساخت، اقتصاد و معیشت، تعلیم و تربیت، فرهنگ و سلامت در قالب این طرح انجام می‌شود.

طرح شهید شوشتری الگوی مناسبی است برای اجرای برنامه های آتی

فرمانده سپاه نینوا خاطر نشان کرد: طرح شهید شوشتری که در سال 94 در استان برگزار شده بود طرح بسیار موفقی بوده که توانسته هماهنگی لازم را در دستگاه های اجرایی به وجود آورده است، و نتایج بسیار خوبی را در حوزه پیشرفت و آبادانی داشته ایم، همان طرح باید الگوی ما در طرح های بعدی باشد.

وی با بیان اینکه مردم استان در برنامه های پیشرفت کمک بزرگی به ما رسانده اند تصریح کرد:از روزی که این طرح در بین مردم مطرح شده است هم مطالبات مردم بیشتر شده است هم مردم استان ما را در این طرح کمک بسیار خوبی کرده اند.

صادقی افزود: پیشنهاد می شود در این خصوص هم تمام دستگاه ها حتی در کوچکترین شهرستان هم با این طرح آشنا شوند و اطلاعات مربوط به این طرح را در اختیار داشته باشند تا بتوانند در کوچکترین نقطه استان مشکلاتی را حل کنند.

مستند سازی پیشرفت و آبادانی باید صورت بگیرد

 این مقام مسئول با اشاره به اهمیت مستند سازی طرح های معیشتی بیان کرد: تجربه ای که در طرح شهید شوشتری داشته ایم به این نتیجه رسدیه ایم که نباید از مستند سازی این طرح غافل بود، ما در طرح شهید شوشتری توانستیم اقدامات قبل از اجراء حین و بعد از اجراء را مستنداً به سمع و نظر مردم برسانیم و بسیار حائز اهمیت بوده است.

فرمانده سپاه نینوا متذکر شد: آگاه سازی و توجیح مسئولین استانی در خصوص این کار می تواند در پیشرفت این کار به ما کمک فراوانی کند، در برخی از مواقع نیازی نیست که حتماً مسئولینی با جایگاه بالایی در خصوص مشکلی مداخله کنند هرجایی کسی مشغول زندگی است باید به فکر معیشت مردم باشد.

وی در پایان بیان کرد: زنجیره تبعین و تولید و … را در بعضی از روستاها که از ملزومات پیشرفت آبادانی است باید به صورت ویژه ای به آن پرداخته شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.