به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چاشنی ها و ادویهها و گیاهان خوراکی که در طبخ غذا از آنها استفاده می شود، هرکدام دارای خواص درمانگر و خارقالعادهای هستند که ممکن است ما از آنها بی خبر باشیم. به طور مثال […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چاشنی ها و ادویهها و گیاهان خوراکی که در طبخ غذا از آنها استفاده می شود، هرکدام دارای خواص درمانگر و خارقالعادهای هستند که ممکن است ما از آنها بی خبر باشیم.
به طور مثال زعفران، همانقدر که گرانقیمت است، مفید نیز هست. رفع درد دندان، تقویت اعصاب، کاهش چربی و کلسترول، درمان معده درد و کم خونی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، شستشوی کلیه، تقویت بدن در مقابل سرطان و غیره از خواصی است که در آن وجود دارد.
ادویه ای که از این گیاه گرفته می شود نیز در آشپزی بسیار کابرد دارد و عطر و طعم بی نظیری به غذاها می دهد.
اینفوگرافیک زیر به خوبی تمام این فواید را شرح داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت مربوط به تیم نجف آبادنیوز است.
طراحی سایت : نجف آبانیوز