ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 77291
  • ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۶:۱۱
  • 101 بازدید
  • ارسال توسط :
تئاتر به زندگی انسان معنا می‌بخشد/ ضرورت توسعه تئاتر برای ترویج گفتمان ایثار و شهادت

تئاتر به زندگی انسان معنا می‌بخشد/ ضرورت توسعه تئاتر برای ترویج گفتمان ایثار و شهادت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار تئاتر فارس، آیین اختتامیه ششمین جشنواره تئاتر ایران شب گذشته با حضور برگزیدگان و مسئولان عرصه نمایش، سید مرتضی حسینی، دبیر جشنواره و مدیر کل امور هنری و مدیر گروه تلویزیونی شاهد، مدیر کل ارشاد استان کرمانشاه و مدیر کل امور هنری این […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار تئاتر فارس، آیین اختتامیه ششمین جشنواره تئاتر ایران شب گذشته با حضور برگزیدگان و مسئولان عرصه نمایش، سید مرتضی حسینی، دبیر جشنواره و مدیر کل امور هنری و مدیر گروه تلویزیونی شاهد، مدیر کل ارشاد استان کرمانشاه و مدیر کل امور هنری این استان برگزار شد.

سید منصور میر مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با بیان اینکه «ایثار» سرشت انسان است و چیزی نیست که بشر آن را خلق کرده باشد، گفت: شاید جنگ به نوبه خودش خانمان سوز باشد و تخریب کند که اینطور هم هست، هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شود ولی ارزش‌هایی که دراین دوره به دست می‌آید ماندگار هستند.

وی با اشاره به اینکه این ارزش‌ها با ادبیات و هنر نمایش داده می‌شود، افزود: برخی گونه‌های مختلف هنری در این بین تأثیر بیشتری دارند مثل تئاتر که بیشتر هنرمندان فعالیت هنری خود را از آن شروع می‌کند چرا که این هنر به زندگی انسان معنا می‌بخشد.

میرمرادی با بیان اینکه امروزه دیگر به نیروی انسانی به معنای نیروی کار نگاه نمی‌شود بلکه یک سرمایه عظیم محسوب می‌شود، توضیح داد: ارزش هنر نیز به داشته‌های انسانی اش است قطعا در جامعه‌ای که فرهنگ و ایثار قدردانی می‌شود و قلم بدستانش ارزشمند هستند، هنر والا و فرهنگ شایسته می‌شود و هیچ چیز بالاتر از این نیست که فرهنگ شایسته‌ای را به نسل‌های آینده منتقل کنیم و ماندگارترین ابزار آن هنر است.

وی در ادامه افزود: توجه به تئاتر ایثار و حرکت بزرگی که دوستان هنرمند تئاتری می‌کنند باعث می‌شود که بنیاد شهید و دیگر نهادهای فرهنگی هم در این راستا ورود کنند و من به نمایندگی از حجت‌الاسلام شهیدی نماینده ولی فقیه از همه شما تشکر می‌کنم به ویژه داوران گرامی که ساعت‌ها برای انتخاب کارها وقت گذاشتند.

میرمرادی یادآور شد: ما در بنیاد شهید این توفیق را داشتیم که فقط به آنچه در کتاب‌ها نوشته می‌شود اکتفا نکنیم بلکه به توسعه تئاتر، فیلم سازی، ادبیات،‌شعر و هرچه می‌تواند ما را در ترویج گفتمان و فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند، توجه کنیم.

*برگزیدگان ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
 

داوران بخش صحنه ای ششمین جشنواره تئاتر ایثار در مراسم اختتامیه که در سالن مجتمع فرهنگی هنری انتظار برگزار شد ، برگزیدگان خود را به شرح زیر اعلام کردند:
طراحی بروشور
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه به طراح بروشور نمایش همه چیز درباره آقای ف ، رامین رستمی از استان کرمانشاه اهدا شد
طراحی لباس
جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به طراح لباس نمایش رمان سمپاشی ، راضیه فصیح از میناب اهدا شد
موسیقی
تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از آهنگساز نمایش سوز کمانچه در عصر یخبندان ، محسن کولیوندی تقدیر کرد.
موسیقی برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح وسازنده موسیقی نمایش رمان سمپاشی ، داود پارسا از میناب اهدا شد.
طراحی صحنه
رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح صحنه نمایش ادوارد ، امین پورمند از اهواز تعلق گرفت.
رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح صحنه نمایش کوچه مختار بود ساسان بود سیمین ، رضا کرمی زاده از یاسوج اهدا شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح صحنه  نمایش رمان سمپاشی ، داود پارسا از میناب تعلق گرفت.
بازیگری زن
تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از نرگس ممبینی بازیگر نمایش ادوارد از اهواز و افسانه جوکار بازیگر نمایش رمان سمپاشی از میناب تقدیر کرد.
رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر  نمایش یک خط شادی دو خط غم ، هدی حد زاده از بوشهر اختصاص یافت.
رتبه دوم:  جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر  نمایش فراموشی ، پرستش سلطانی از مشهد تقدیم شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایش مزون ، پریسا در افشان از شیراز اهدا شد.
بازیگری مرد
تقدیر بازیگر خردسال: هیات داوران از بازیگران خردسال متین دادگر بازیگر نمایش فراموشی از مشهد و فرهاد فرهادی بازیگر نمایش کوچه مختار بود ساسان و سیمین از یاسوج با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر بعمل آورد.
تقدیر بازیگری مرد: هیات داوران به اتفاق آرا با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از هنرمند پیشکسوت تئاتر خوزستان و بازیگر نمایش تو می مانی و چشمها آقای حشمت قاسمی از اهواز و بازیگر نمایش هفت سین سال 63 آقای بهنام محمود زاده از اسفراین تقدیر بعمل آورد.
رتبه سوم: هیات داوران در این بخش دو برگزیده داشت.
 لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر  نمایش رمان سمپاشی ، جعفر قاسمی از میناب و بازیگر  نمایش رمان سمپاشی ، حسن ذاکری از میناب اهدا شد.
رتبه دوم: هیات داوران در این بخش دو برگزیده داشت.
 لوح سپاس و جایزه نقدی به بازیگر  نمایش روزی روزگاری پامنار ، محمد هادی عطایی از تهران و بازیگر  نمایش سوز کمانچه در عصر یخبندان ، مالک آبسالان از ایلام اهدا شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایش همه چیز در باره آقای ف ، سعید زندی از استان کرمانشاه تعلق گرفت.
نمایشنامه نویسی
تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از نویسنده نمایشنامه هفت سین سال 63 ، علی میرزا عمادی تقدیر بعمل آورد
رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به نویسنده نمایشنامه مزون ، اصغر گروسی اهدا شد.
رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به نویسنده نمایشنامه همه چیز در باره آقای ف ، آرش عباسی اهدا شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نویسنده  نمایشنامه رمان سمپاشی ، رضا گشتاسب اهدا شد.
کارگردانی
تقدیر: هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از کارگردان نمایش ویز و نویز ، سید محمد خالقی از یاسوج تقدیربه عمل آورد.
رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به کارگردان نمایش این همه آدم شبیه من ، بهداد بلیغ فر از تهران تعلق گرفت.
رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس جایزه نقدی به کارگردان نمایش سوز کمانچه در عصر یخبندان ، سعید خیر الهی از ایلام اختصاص یافت.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره . دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردان نمایش رمان سمپاشی ، حسن ذاکری و داود پارسا از میناب اهدا شد.
هیات داوران بخش صحنه ای جشنواره متشکل از قطب الدین صادقی ، حسین مسافر آستانه و پیمان شریعتی در بخش نمایش برگزیده به اتفاق آرا نمایش رمان سمپاشی از میناب را به عنوان نمایش برگزیده به دبیر خانه جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی کرد.
بهترین های بخش خیابانی با رای داوران معرفی شدند
هیات داوران بخش خیابانی ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار هنرمندان برگزیده خود را به شرح زیر معرفی کرد.
بخش موسیقی
رتبه سوم: هیات داوران جایزه این بخش را شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش بیست و هفت روز ، محمود جعفری از استان اصفهان اهدا کرد.
رتبه دوم: هیات داوران جایزه این بخش را شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش تابیکران دریا ، غلامرضا احمدی از استان بوشهر اهدا کرد.
رتبه اول: هیات داوران جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آهنگساز نمایش عاشقانه های جنگ ، احمد جعفری و علی خاتمی از استان ایلام اهدا کرد.
بخش طراحی فضا و لباس
رتبه سوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح نمایش عاشقانه های جنگ ، مصطفی کولیوندی و خانم سعیده عبدالهی از ایلام تعلق گرفت.
رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به طراح نمایش لازمان لا مکان ، مارال ایزد بخش از استان بوشهر اهدا شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح نمایش یادگاری  ، میلاد حسین زاده و محمد رضا پور علی از گیلان اهدا شد.
بازیگری زن
جایزه ویژه خردسال: هیات داوران در این بخش با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از بازیگر خرد سال نمایش امن ترین حرم دنیا ، بهار بوریایی تقدیر به عمل آورد
تقدیر:هیات داوران پس از بررسی آثار حاضر در جشنواره از هر یک از بازیگران مارال ایزد بخش بازیگر نمایش لازمان و لامکان از استان بوشهر، مرجان قاسمی بازیگر نمایش انتخاب از استان فارس، دلارام ترکی بازیگر نمایش جنگ به وقت عاشقی از استان تهران، فاطمه مهدی آبادی بازیگر نمایش حرفهای گفتنی از استان کرمانشاه، ندا صادقیان بازیگر نمایش به کجا از استان کرمانشاه، حسنا قبادی بازیگر نمایش عزت تی ان تی از استان ایلام با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی بدون ترتیب اولویت تقدیر به عمل آورد.
بازیگری مرد
جایزه ویژه: هیات داوران با توجه به حضور مستمر در عرصه تئاتر از دو پیشکسوت حاضر در جشنواره ،احمد قربانی بازیگر نمایش تا بیکران دریا از استان بوشهر و اسحاق علیدادی بازیگر نمایش مزامیر پیاده رو از استان خوزستان با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد.
تقدیر بازیگری مرد: در این بخش هیات داوران با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از بازیگر نمایش به کجا آقای علی چناری از استان کرمانشاه تقدیر کرد.
رتبه سوم: در این بخش با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی از میثم سرآبادانی بازیگر نمایش فرکانس از استان مرکزی ، بهنام کاوه بازیگر نمایش مدافع از استان خوزستان، حسین نادری بازیگر نمایش به کجا از استان کرمانشاه تقدیر بع عمل آورد.
رتبه دوم: لوح سپاس و جایزه نقدی به سعید ذبیهی بازیگر نمایش حرف های گفتنی از استان کرمانشاه و مصطفی کولیوندی بازیگر نمایش عاشقانه های جنگ از استان ایلام اهدا شد.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بازیگر نمایشهای ( تبر- لازمان و لامکان) ، مالک آبسالان از استان بوشهر اهدا شد.
کارگردانی
هیات داوران در این بخش از کارگردان نمایش عاشقانه‌های جنگ ، مصطفی کولیوندی از استان ایلام و نمایش مدافع ، بهنام کاوه با اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد
رتبه سوم: هیات داوران جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به کارگردان نمایش امن ترین حرم دنیا ، پژمان شاهوردی از استان لرستان اهدا کرد.
رتبه دوم: جایزه این بخش شامل لوح سپاس و جایزه نقدی به کارگردان نمایش یادگاری ، میلاد حسین زاده از استان گیلان تعلق گرفت.
رتبه اول: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردان نمایش لازمان و لامکان ، مارال ایزد بخش از استان بوشهر اهدا شد.
طرح و ایده
هیات داوران در این بخش پس از بررسی نمایشهای حاضر در جشنواره و شور نهایی بدون ترتیب اولویت از طراحان و ایده پردازان نمایشهای مزامیر پیاده رو ، مصطفی بوعذار از استان خوزستان، یادگاری ، محمد رضا جعفری از استان گیلان، به کجا ، عادل کروشاوی از استان کرمانشاه و نمایش بازگشت ، هما پارسایی سرشت از استان تهران، نمایش تبر ، حیدر رضایی از استان ایلام و نمایش امن‌ترین حرم دنیا ، پژمان شاهوردی از استان لرستان با اهدا لوح  تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد.

در پایان هیات داوران بخش خیابانی ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار متشکل از مجید صالحی ، کامران شهلایی و سامان خلیلیان نمایش به کجا از استان کرمانشاه را به دبیر خانه جشنواره تئاتر خیابانی مریوان معرفی کرد.

سامان خلیلیان به نمایندگی از داوران این بخش نمایش‌هایی را نیز به عنوان پیشنهاد به جشنواره‌های تئاتر خیابانی مریوان ، جشنواره تئاتر سوره ، جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت و جشنواره تئاتر شهروند لاهیجان معرفی کرد.

در این فهرست نمایش‌های لازمان لامکان و یادگاری به جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان پیشنهاد داده شد. نمایش‌های به کجا و جنگ به وقت عاشقی به جشنواره تئاتر سوره ، نمایش‌های حرف‌های گفتنی و تبر به جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت و عاشقانه‌های جنگ و مدافع به جشنواره تئاتر شهروند لاهیجان پیشنهاد شدند.
 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.