ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 81307
  • ۱۲ تیر ۱۳۹۷ - ۴:۳۵
  • 105 بازدید
  • ارسال توسط :
اینفوگرافیک/ اتلاف و هدر رفتن غذا

اینفوگرافیک/ اتلاف و هدر رفتن غذا

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، طی گزارشی اعلام کرد که برای تأمین غذای جمعیت ۹ میلیارد نفری جهان در سال ۲۰۵۰، باید دو برابر میزان کنونی تولید کرد و برای رسیدن به این هدف باید موانعی مانند محدودیت […]

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، طی گزارشی اعلام کرد که برای تأمین غذای جمعیت ۹ میلیارد نفری جهان در سال ۲۰۵۰، باید دو برابر میزان کنونی تولید کرد و برای رسیدن به این هدف باید موانعی مانند محدودیت زمین‌های کشاورزی، کمبود آب، قیمت بالای انرژی، افت سرمایه‌گذاری در زمینه تحقیقات کشاورزی و افزایش ضایعات غذایی را در نظر داشت.
فائو با توجه به چشم‌انداز امنیت غذایی قرن ۲۱ جهان، تولید مواد غذایی را در قرن حاضر با مشکلاتی پیش بینی نموده است. از این رو رقابت بر سر زمین‌های کشاورزی و منابع آب، قیمت بالای انرژی و تغییرات آب و هوایی همگی نشان می‌دهد که باید با منابع کمتر، غذای بیشتری برای مردم سرتاسر جهان تولید شود. رشد پایدار در بخش کشاورزی و جلوگیری از اتلاف و هدر رفتن مواد غذایی، عاملی حیاتی برای تغذیه جهان در دهه‌های آتی خواهد بود. اینفوگرافیک/ اتلاف و هدر رفتن غذا  

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.