ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 86067
  • ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰
  • 98 بازدید
  • ارسال توسط :
حضور زنان در فعالیت های سیاسی واجب است

حضور زنان در فعالیت های سیاسی واجب است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از حوزه احزاب  و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع عمومی جامعه فاطمیون با حضور اعضای این تشکل، جمعی از فعالان سیاسی و سخنرانی عضو مجمع تشخیص مصلحت و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در تهران برگزار شد. در این جلسه اعضای شورای مرکزی و […]

حضور زنان در فعالیت های سیاسی واجب استبه گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از حوزه احزاب  و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مجمع عمومی جامعه فاطمیون با حضور اعضای این تشکل، جمعی از فعالان سیاسی و سخنرانی عضو مجمع تشخیص مصلحت و دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در تهران برگزار شد.

در این جلسه اعضای شورای مرکزی و بازرسین این تشکل انتخاب شدند و در اولین جلسه شورای مرکزی نیز دبیرکل جدید جامعه تعیین شد.

حضور زنان در فعالیت های سیاسی واجب است

طاهره رحیمی دبیرکل جامعه فاطمیون در این نشست با بیان این که در قرآن کریم دو زن خوب (آسیه همسر فرعون و مریم مادر عیسی علیه السلام) و دو زن بد(همسران دو پیامبر الهی نوح و لوط) نمونه ها و مثال هایی هستند برای همه انسانهای خوب و بد، بر نقش موثر و پررنگ زنان در ادیان توحیدی تاکید کرد و بر این اساس حضور زنان در فعالیت های سیاسی را یک امر واجب دانست.

وی به مواردی از فعالیت های جامعه فاطمیون در کنار دیگر تشکل های زنان اصول گرا که در بهبود وضعیت زنان ایرانی نقش مهمی داشته است، اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که با تقویت این تشکل و همراهی و مساعدت موثرتر اعضا بتوان بر کم و کیف حضور و مشارکت زنان مومن و انقلابی در صحنه های اجتماعی و سیاسی افزود.

پیاده نشدن مکتب فکری امام و رهبری در باب زنان

سخنران دیگر مراسم  عاطفه خادمی دکترای سیاستگذاری فرهنگی بود که در سخنان خود ضمن اشاره به جایگاه مهم زنان در مکتب فکری امام راحل و مقام معظم رهبری از پیاده نشدن این مکتب در جامعه کنونی اظهار نگرانی کرد و خواستار فعالیت های بیشتر و مثمرتر از سوی تشکل های اصول گرا و انقلابی زنان همچون جامعه فاطمیون برای جبران این خلا مخصوصا در میان نسل های دوم و سوم و چهارم انقلاب شد.

پاسخی به یک سوال مهم در چهل سالگی انقلاب

مهندس محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در بخش بعدی مراسم سخنرانی کرد.
وی در سخنان خود ضمن بدیهی دانستن نقش تعیین کننده زنان در امور سیاسی خطیر از صدر اسلام تا دوران جدید از جمله در عصر مشروطه، در جریان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی تا امروز به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر حدود ۷۵ درصد جمعیت کشور ما را کسانی تشکیل می دهند که بعد از انقلاب متولد شده اند و ۶۰ درصد این جمعیت جنگ و امام را هم ندیده اند.

وی افزود: ما در آستانه چهل سالگی انقلاب باید بتوانیم به این سوال مهم این جمعیت بزرگ جوابی صحیح و قانع کننده بدهیم که انقلاب برای جامعه ما چه کرده است و اگر انقلاب نمی شد ما چه چیزی را از دست می دادیم. من با آمار و رقم و بر اساس مستندات می گویم که جامعه ایران بعد از انقلاب توانست در بسیاری از میدان های علمی از جمله علوم جدیدی چون نانوتکنولوژی، انرژی هسته ای، هوافضا و … به مرتبه هایی بسیار بالاتر از خیلی از کشورهای منطقه و بلکه قاره آسیا برسد و این دستاورد کمی نیست. میزان رشد تحصیلی و آموزشی جمعیت کشور ما بسیار محسوس و معلوم است؛ اگر چه برای این جمعیت کار و شغل مناسب ممکن است نداشته باشیم و این یک نقطه ضعف ماست و قبولش داریم.

اعضای شورای مرکزی جامعه فاطمیون انتخاب شدند

در ادامه جلسه مجمع عمومی جامعه فاطمیون، با حضور نمایندگانی ازوزارت کشور هیات رئیسه انتخاب شد و به دنبال آن کاندیداهای شورای مرکزی و هیات بازرسین خود را معرفی کردند و رای گیری بعمل آمد.

اسامی منتخبین شورای مرکزی جدید جامعه فاطمیون به این ترتیب است:

طاهره رحیمی
توران ولی مراد
زیبا رحیمی
زهرا شکراللهی
مهدیه شادمانی
طیبه میرزااسکندری
عصمت ناظری
سمیه سادات حسنی حلم
مهناز عسگری
لیلا محمدزاده
فرح قاسمی

افراد علی البدل شورای مرکزی که انتخاب شدند عبارت بودند از :
مریم سادات شریف

زهرا ناظم
بازرسان منتخب عبارتند از :
فاطمه سادات سرکی
فاطمه صادقی
خدیجه فتحی
ناظم
بازرسان منتخب علی البدل هم به این ترتیب بودند:
پروانه معماری
فهیمه معین

به دنبال برپایی مجمع عمومی جامعه فاطمیون اولین شورای مرکزی دوره جدید تشکیل جلسه داد و طاهره رحیمی بعنوان دبیر کل، طیبه میرزااسکندری قائم مقام جامعه برگزیده شدند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن