ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 10264
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۸:۵۱
  • 105 بازدید
  • ارسال توسط :
گزارشی از سفر سردار انصاری به قم

گزارشی از سفر سردار انصاری به قم

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از ایسنا، سردار محسن انصاری در این نشست که روز سه شنبه 25 آبان ماه برگزار شد، افزود: پیام جهانی اربعین ظلم ستیزی، عدالت‌جویی، نفی استکبار و نفی بی‌عدالتی است؛ فرزندان شما رسالت حسینی را دنبال کردند و در این راه به شهادت رسیدند و […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از ایسنا، سردار محسن انصاری در این نشست که روز سه شنبه 25 آبان ماه برگزار شد، افزود: پیام جهانی اربعین ظلم ستیزی، عدالت‌جویی، نفی استکبار و نفی بی‌عدالتی است؛ فرزندان شما رسالت حسینی را دنبال کردند و در این راه به شهادت رسیدند و شما باید رسالت زینبی را به انجام برسانید.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص شهدای مدافع حرم که ایشان را اولیاء الهی خواندند، افزود: والدین این شهدا افتخار کنند که اولیاء الهی را در دامان خویش پرورش دادند.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: امروز بزرگترین حماسه سیاسی و عبادی جهان در روز اربعین در کربلا با حضور میلیونها مسلمان روی می‌دهد و این حضور میلیونی از برکت خون‌های پاک شهدای شما محقق شده است؛ شما بازماندگان شهدا بدانید اگر فرزندان شما که همگی نام مبارک حسین (ع) را دارند با تکفیری‌ها مقابله نمی‌کردند، این اجتماع 25 میلیونی مسلمانان امروز شکل نمی‌گرفت. اگر آنان مقابله نمی‌کردند، داعشیون و سلفی‌ها در اجتماع 25 میلیونی اربعین اختلال ایجاد می‌کردند.
سردار انصاری افزود: شهدا رسالت حسینی بر دوش داشتند و بازماندگانشان رسالت زینبی دارند و باید پیام شهدا را منتقل سازند، خوشحال باشید که ثمره خون فرزندانتان را در سوریه و ان‌شاءالله به زودی و در آینده در نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم دید.
گفتنی است، در پایان این مراسم از 10 خانواده معظم شهدای مدافع حرم که شهدایشان روز پنج شنبه 20 آبان ماه در آغوش مردم شهید پرور قم تشییع شدند، تجلیل به عمل آمد.
 
عنصر عشق و ایمان عامل موفقیت و تداوم معتمدین معین است
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: عنصر ایمان و عشق به خدا علت اصلی موفقیت و تداوم شبکه معتمدین معین ایثارگران در سراسر کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از «ایثار»، سردار انصاری در دیدار با معتمدین معین استان قم گفت: معتمدین معین امروز یک واقعیت اجتماعی است که پس از یک دهه فعالیت و با 13 هزار عضو، کاراترین و پویاترین تشکل اجتماعی ایثارگران در کشور است.
وی تأکید کرد: عنصر ایمان عنصر اصلی موفقیت این تشکل است و خود باعث سلامت و پاکی تشکل معتمدین شده باید تقویت و محفوظ بماند.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران حرکت معتمدین معین را در جهت مشارکت ایثارگران در امور مربوط به خودشان دانست و افزود: امروز دشمن تلاش دارد تا همگان بحث حماسه‌های دوران دفاع مقدس را به فراموشی بسپارند یا آن را به انحراف بکشانند. معتمدین معین سربازان جنگ نرم هستند و باید در این عرصه نیز نقش ارزنده‌ای را در جلوگیری از فراموشی حماسه‌ها ایفا کنند.
سردار انصاری ادامه داد: نقش معتمدین معین در جلوگیری از این فراموشی نقش ارزنده‌ای است. نقش روحانیون معتمد معین با توجه به جایگاه روحانیت و نفوذ کلام ایشان در بین مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است و شهر قم کانون روحانیون و مؤثر در این عرصه است.
وی با اشاره به اتفاقات منطقه گفت: امروز دشمنان برای ضربه زدن به اسلام نقشه‌های زیادی کشیده و با ایجاد گروه داعش جنایات فراوانی انجام می‌دهند و سعی دارند تا چهره رحمانی اسلام را در جهان وارونه جلوه دهند.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران به نقش تشکل‌های ایثارگری در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: ایثارگران عزیز در سراسر کشور باید با طراحی و آمادگی قبلی با حضور فعال در فضای مجازی، این فضا را به عنوان یک فرصت در آورند تا حماسه‌های قهرمانان دفاع مقدس و مدافعین حرم را بتوانند به دنیا معرفی کرده و زنده نگه دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت شبکه‌های معتمدین معین در استان ارائه داد و افزود: در استان قم شبکه همیار با 136 عضو در 96 گروه در سال گذشته 33 درصد دیدارها با خانواده‌های شهدا و ایثارگران را بر عهده داشت.
وی ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای تقویت این تشکل‌ها و به روزرسانی آن‌ها از اقدامات صورت گرفته است.
 
اشتغال، درمان و پیشگیری از آسیب‌ها از اولویت‌های بنیاد هستند
سردار محسن انصاری در نشست شورای معاونان و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت: حضور در فضای مجازی و رسیدگی به مدافعان حرم یکی از اولویت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران محسوب می‌شود.
وی تأکید کرد: فعالیت تشکل‌های ایثارگران، جانبازان، فرزندان و همسران شهدا از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و می‌تواند موجب پویایی و حرکت رو به جلو باشد.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: در حوزه فضای مجازی نیز جبهه فعالین فضای مجازی از طریق بنیاد فعال شده است. فضای مجازی فرصت‌ها و تهدیداتی را به همراه داشته و عرصه جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی است و باید در این فضا حضور مؤثر داشته باشیم و بتوانیم در مقابله نرم نیز در سطح استانی، ملی و منطقه‌ای اقدامات مؤثری را دنبال کنیم.
سردار انصاری تصریح کرد: مدافعان حرم خالصانه و تنها برای دفاع از اسلام و مرزهای اعتقادی به پیکار با دشمنان برخاستند و جلوی نقشه‌های شوم دشمنان برای براندازی اسلام را گرفتند. همان‌طور که دشمنان در آغاز رسالت پیامبر (ص) اصل دین و اصل اسلام را نشانه رفته بودند امروز نیز اصل دین و اصل اسلام مورد هجمه واقع شده است.
وی ادامه داد: در شرایطی که جهاد ادامه دارد و ما نیز باید به وظیفه انقلابی خویش عمل کنیم، با بسط و گسترش روحیه جهادی و انقلابی می‌توانیم خدمت رسانی را منجر به رضایت به ایثارگران کنیم و در این راستا نیز باید از خود شهدا الگو گرفت.
قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: امروز خادمان به شهدا با احساس مسئولیت دینی، اسلامی و انقلابی خدمت رسانی به جامعه هدف را عهده دار هستند و نباید اجازه داد تا روحیه اداری بر روحیه جهادی و انقلابی غلبه کند.
سردار انصاری با اشاره به کمبودهای موجود و شرایط فعلی جامعه افزود: با روحیه جهادی می‌توان کمبودها را جبران کرد و خدمت رسانی به ایثارگران را تداوم بخشید و زمینه رضایت مندی ایشان را فراهم کرد. حفظ این روحیه جهادی و انقلابی و زنده نگه داشتن یاد شهدا تضمین کننده تداوم انقلاب اسلامی است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم نیز در این جلسه ضمن خیر مقدم بیان داشت: فضای فعلی استان در بحث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مطلوب است؛ امروز تعامل با دستگاه‌های اجرایی در راستای خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ترویج فرهنگ ایثار تعامل گسترده و مناسبی است.
سردار سید جواد هاشمی افزود: اجرای موفقیت آمیز طرح سپاس با بیش از 16 هزار خانواده در سال گذشته که 8900مورد آن با حضور مراجع عظام، علما، مسئولان ملی، وزرا، ائمه جمعه، استاندار و مسئولین دستگاه‌های اجرایی استان انجام شد گامی در جهت حل مسائل خانواده‌های شهدا و ایثارگران است.
وی ادامه داد: در طول یکسال اخیر پروژه مسکن 405 واحدی ایثارگران به خوبی به اتمام رسید. همچنین حسینیه شهدا برای برگزاری مراسم خانواده شهدا ساخته شد و در حال حاضر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با دارا بودن 235 شهید مدافع حرم، بیش از هزار و 600 نفر از خانواده شهدای اتباع را تحت پوشش دارد.
گفتنی است، در این نشست معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم نیز به بیان برخی مسائل و مشکلات موجود از جمله حل مشکل وام، اشتغال و مسکن اتباع، تأمین اعتبار طرح جامع ساماندهی گلزار شهدای علی بن جعفر (ع)، ایثارگران فاقد زمین و نیروی انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم پرداختند.

شهید زین الدین قهرمانی فراملی و مایه افتخار است
قائم مقام بنیاد شهید وامور ایثارگران در ادامه سفر به استان قم و در آستانه برگزاری یادواره سردار پاسدار شهید مهدی زین الدین و شش هزار شهید استان قم با مادر معظم شهیدان زین الدین در قم دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از «ایثار» سردار محسن انصاری در این دیدار تأکید کرد: سردار مهدی زین الدین از افتخارات ملی هستند و نقش ارزنده‌ای را در دوران دفاع مقدس ایفا کردند. ایشان پس از شهادت نیز الگوی ایمانی، رفتاری، اخلاقی، مجاهدت و کوشش برای ایثارگران بودند، شخصیت شهید زین الدین شخصیتی فراملی است و در حالی که دنیای امروز تلاش می‌کند تا برای خود قهرمانان و شخصیت‌های کاذب و پوشالی بسازد ایران اسلامی این شخصیت‌ها و قهرمانان را دارد که مایه افتخار هستند.
قائم مقام بنیاد تاکید کرد: این قهرمانان الگوهای دفاع مقدس هستند و امروز شهدای مدافع حرم از شهدای دفاع مقدس الگو گیری می‌کنند. اگر امروز شهیدی بعد از 65 روز از ازدواج خود به مقابله با دشمنان اسلام می‌رود درس ایثار و شهادت را از همان شهدا گرفته است.
وی تصریح کرد: امروز نباید فقط به نام بسنده کرد، راه این عزیزان و تفکرات ایشان، مدیریت جهادی و اخلاق و منش این قهرمانان ملی باید الگو سازی شود، زنده بودن انقلاب اسلامی با زنده بودن یاد شهدا محقق می‌شود.
سردار انصاری خاطر نشان کرد: زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا در کنار زنده بودن حماسه‌ها و حماسه آفرینان است و تمام تلاش بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در راستای تحقق همین منظور است.
مادر شهید زین الدین در این دیدار ضمن قدردانی از سردار انصاری و مسئولان بنیاد به جهت تلاش در راستای زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا افزود: آقا مهدی قبل از انقلاب هم یک مجاهد بود و ایثار و از خود گذشتگی او محدود به دوران دفاع مقدس نمی‌شود. مهدی از نخبگان بود و در 16 سالگی مدرک دیپلم را اخذ کرد و به دلیل عدم امضای عضویت در حزب رستاخیز از مدرسه اخراج شد و رشته خود را عوض کرد و تنها در یکسال در رشته طبیعی توانست فارغ التحصیل شود. آقا مهدی رتبه چهارم پزشکی را در دانشگاه شیراز کسب کرد اما به دلیل تبعید پدر، ادامه رسالت ایشان را دنبال کرد و به قول خودش سنگر پدر را حفظ کرد.
وی با تاکید بر اینکه شهدا زنده‌اند بیان کرد: آنها ناظر بر اعمال ما هستند و بازماندگان شهدا نیز زینب گونه باید ادامه دهنده راه شهدا باشند.
مادرشهید زین‌الدین همچنین بر تقویت برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه فرهنگی برای نسل جوان تاکید کرد.
قائم مقام بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور همچنین در این سفر یکروزه با استاندار قم دیدار و گفت و گو کرد و در این دیدار در خصوص موضوعاتی همچون خدمات رسانی به خانواده شهدای مدافع حرم، ساماندهی گلزارهای شهدا، مرکز فرهنگی، ورزشی توانبخشی ایثار، تأمین زمین مسکن ایثارگران و اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران با وی گفت‌وگو کرد.
همچنین سردار محسن انصاری در ادامه این دیدار با حضور در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) از طرح ساماندهی گلزار شهدا بازدید و به مقام شامخ شهدای استان قم ادای احترام کرد.
انتهای پیام
 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن