ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 115412
  • ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۱
  • 73 بازدید
  • ارسال توسط :
مراسم یابود شهید مصطفی احمدی‌روشن در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

مراسم یابود شهید مصطفی احمدی‌روشن در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد

– اخبار فرهنگی – به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، ظهر امروز مراسم یادبود بسیجی شهید مصطفی احمدی‌روشن با حضور خانواده معظم و همکاران شهید، سردار محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه الله،  استادان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف تهران […]

– اخبار فرهنگی –

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، ظهر امروز مراسم یادبود بسیجی شهید مصطفی احمدی‌روشن با حضور خانواده معظم و همکاران شهید، سردار محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه الله،  استادان و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه صنعتی شریف تهران برگزار شد. در این مراسم از خانواده شهید احمدی‌روشن و حیاتی طراح دیوارنگار طرح “نسل روشن” میدان ولی‌عصر(عج) تهران، تجلیل شد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه الله، شهید احمدی‌روشن را الگویی برای جوانان معرفی کرد و گفت: او الگویی ویژه در جهاد علمی کشور است، ایشان نمونه بارز جوان مؤمن انقلابی بود. در بیانیه گام دوم انقلاب شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب به جوانان انقلابی کشور توصیه‌هایی داشتند، اما شهید احمدی‌روشن چندین سال قبل از این بیانیه، خط به خط این توصیه‌ها را با روحیه جهادی کسب کرده بود.

وی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب در مورد ویژگی‌های جوان مؤمن انقلابی افزود: جوانان مؤمن انقلابی فتح الفتوح کشور هستند، ما امروز خداوند را شاکریم که به برکت انقلاب اسلامی در کشورهای شیعه‌نشین دیگر هم جوانان مؤمن انقلابی رشد کرده و وجود دارند.

جعفری گفت: در کشور ایران عرصه‌های دفاعی, امنیتی و علمی بسیار مهم و نقش تعیین کننده‌ای دارد که رشد در این سه عرصه، کشور را به شکوه ملی رساند.

او با اشاره به سرنگون کردن پهپاد آمریکایی توسط جوانان کشور در آسمان خلیج‌فارس افزود: امروز مدیون جهاد علمی جوانان کشور هستیم که با تلفیق جهاد دفاعی و علمی در بُعد پهپادی، موشکی و سلاح‌های پدافند هوایی فعالیت می‌کنند و اقتدار کشور را بالا برده‌اند.

شهدای هسته‌ای , شهدای ترور , شهدای جهان اسلام , حماسه و پایداری , دانشگاه صنعتی شریف ,

جعفری ادامه پیشرفت کشور را در گرو حرکت جوانان در مسیر شهداء دانست و گفت: اگر ما خود را افرادی با ایمان می‌دانیم باید راه شهداء را ادامه دهیم، مؤمن واقعی کسی است که در این راه قدم بردارد و به سلسله مراتب ولایت و قرآن عمل کند.

وی افزود: ما باید از طریق گوش دادن دقیق و عمل کردن به سلسه مراتب ولایت که امروز از طریق رهبر معظم انقلاب ساری و جاری می‌شود و به گوش‌های ما می‌رسد برنامه داشته باشیم و نور خداوند را در روی زمین گسترش دهیم.

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه الله با اشاره به تفسیر منحصر رهبر معظم انقلاب در مورد خصوصیات شهداء گفت: شهداء از خداوند اذن می‌گیرند و نسبت به توانایی که به آنها عطا شده است شادمان هستند، جامعه  امروز مدیون رزقی است که خداوند به واسطه شهداء به کشورمان عطا می‌کند .

در این مراسم شاعر میلاد عرفان‌پور و مدیحه سرای جوان، قنبری در رسای اهل‌بیت(ع) و همچنین به یاد شهید احمدی‌روشن اشعاری را سرودند.

شهدای هسته‌ای , شهدای ترور , شهدای جهان اسلام , حماسه و پایداری , دانشگاه صنعتی شریف ,

در ادامه این مراسم مهندس حقیقی که سال‌ها با شهید احمدی‌روشن همکاری داشته است، با اشاره به شخصیت معنوی و کاری شهید خاطراتی را از ایشان بیان کرد و گفت: مصطفی انسانی مؤثر بود، تأثیر ایشان به بُعد معنوی وحرفه‌ای که در کار خود داشتند برمی‌گردد، شهید احمدی‌روشن اعتقاد داشت که “ما خوب کار می‌کنیم، اما کار را خوب انجام نمی‌دهیم” مثلاً در یکی از سال‌ها به ما ابلاغ شد که باید تیراژ را تا 5 برابر افزایش دهیم، اما ما نیاز به موادی داشتیم که باید از کشورهای دیگر تهیه می‌کردیم، مصطفی خیلی تلاش کرد تا این مواد را در کشورهای مختلف پیدا کند، اما متوجه شدیم در حالی که می‌توانست مواد را وارد کشور کند تصمیم گرفته است تا خودش این مواد را تولید کند و در نهایت توسط نیروهای جوان مواد تولید و بومی شد.

وی افزود: شهید احمدی‌روشن با توجه به توانمندی بالایی که داشت ذره‌ای کبر و غرور در وجودش دیده نمی‌شد و برای یادگیری در مقابل افراد صاحب علم زانو می‌زد، در شخصیت ایشان صداقت موج می‌زد.

حقیقی گفت: خیلی سخت است در محل کاری صنعتی خشن بخواهی معنویت خود را حفظ کنی، اما شهید احمدی‌روشن اینگونه نبود و با وجود تمام مشکلات معنویت بالایی داشت. شهید مصطفی احترام به والدین را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کرد و رفتارش نشان از این داشت که به پدر خود به شدت افتخار می‌کرد، مثلاً وقتی از پشت تلفن با پدر و مادر خود صحبت می‌کرد به آنها می‌گفت “سلام سالار، سلام سردار” و در پشت تلفن برای احترام سر خود را خم می‌کرد.

او با اشاره به کیفیت اعمال عبادی شهید احمدی‌روشن افزود: مصطفی ارادت و توسل به اهل‌بیت(ع) را هیچ‌وقت فراموش نمی‌کرد، وقتی به نماز می‌ایستاد محو نماز می‌شد، حواسش به هیچ جای دیگر پرت نمی‌شد و با کیفیت نماز می‌خواند.

در انتهای این مراسم محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه الله از خانواده شهید احمدی‌روشن و همچنین حیاتی، طراح دیوارنگار طرح “نسل روشن” میدان ولی‌عصر(عج) تهران، تجلیل کرد.

شهدای هسته‌ای , شهدای ترور , شهدای جهان اسلام , حماسه و پایداری , دانشگاه صنعتی شریف , شهدای هسته‌ای , شهدای ترور , شهدای جهان اسلام , حماسه و پایداری , دانشگاه صنعتی شریف , شهدای هسته‌ای , شهدای ترور , شهدای جهان اسلام , حماسه و پایداری , دانشگاه صنعتی شریف ,

گفتنی است که بسیجی شهید مصطفی احمدی‌روشن متولد 17 شهریور سال 1358 در شهر همدان چشم به جهان گشود، وی در آزمون سراسری سال 1377 وارد دانشگاه صنعتی شریف و در سال 1381 در رشته مهندسی شیمی از این دانشگاه فارغ التحصیل شد. احمدی‌روشن در سال 1380 و در دوران تحصیل در پروژه ساخت غشاهای پلیمری برای جداسازی گاز که برای اولین بار در کشور در حال انجام بود همکاری داشت. او در زمان شهادت از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف بود که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته‌ای نطنز را بر عهده داشت. احمدی‌روشن زمانی به شهادت رسید که دستیابی ایران به فناوری هسته‌ای به عنوان پروژهای ملی و تاریخی در حال انجام بود. ایران که برای کسب رتبه برتر در منطقه در دستاوردهای جانبی فناوری هسته‌ای نطنز خود را ملزم به دستیابی به چرخه کامل سوخت هسته‌ای می‌دید در این مسیر سایت هسته‌ای نطنز را برای غنی سازی اورانیوم و مراحل پیشرفته فرآوری هسته‌ای طراحی کرد.

کشورهای غربی برای توقف برنامه هسته‌ای ایران اقدامات خصمانه‌ای چون فروش مواد دست‌کاری شده، خرابکاری صنعتی و ارسال بدافزار موسم به استاکس‌نت را در پیش گرفت و سرانجام به ترور دانشمندان ایرانی روی آورد. شهید احمدی‌روشن قهرمانانه پیروز از کار انداختن ویروس استاکس‌نت دشمن شد و سرانجام جوان‌ترین دانشمند در تاریخ 21 دی‌ماه سال 1390 بعد از خروج از منزل با انفجار بمبی که یک موتور سیکلت به ماشین وی چسباند به همراه همکارش رضا قشقایی آسمانی شد.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن