ایستگاه صلواتی:
دانلود صلواتی تقویم دیو.اری و پوستر شهدا

موقعیت شما : صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده
  • شناسه : 91159
  • ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰:۴۰
  • 485 بازدید
  • ارسال توسط :
تسلیحات انگلیس چگونه به دست عربستان می‎رسد؟

تسلیحات انگلیس چگونه به دست عربستان می‎رسد؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از افکارنیوز، پایگاه ایندیپندنت در گزارشی نوشت: آکسفام می‎گوید که انگلیس در حالی که از یک سو در جبهه دولت‌های ارسال کننده کمک به یمن قرار دارد، از سوی دیگر، با ارسال بمب به تداوم جنگ کمک می‌کند. پروژه کمک‌ها به یمن که توسط آکسفام […]

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهدای مدافع حرم به نقل از افکارنیوز،

پایگاه ایندیپندنت در گزارشی نوشت: آکسفام می‎گوید که انگلیس در حالی که از یک سو در جبهه دولت‌های ارسال کننده کمک به یمن قرار دارد، از سوی دیگر، با ارسال بمب به تداوم جنگ کمک می‌کند.

پروژه کمک‌ها به یمن که توسط آکسفام تامین می‌شود، هدف حملات هوایی ائتلاف سعودی قرار گرفته است. این موضوع با افزایش فشار‌ها بر دولت انگلیس برای توقف فروش اسلحه به ریاض آشکار شد.

یکی از مراکز درمانی اصلی وبا در مرکز عبس در استان حجه در ماه ژوئن مورد حمله هوایی ائتلاف سعودی تحت پشتیبانی آژانس اطلاعاتی انگلیس قرار گرفت. این در حالی است که موقعیت این مرکز پیشتر بیش از ۱۲ بار به ائتلاف سعودی گزارش داده شده بود.

دو ماه قبل از آن، حملات هوایی ائتلاف به شدت به یک سیستم تامین آب تحت حمایت آکسفام که آب شرب ۶ هزار نفر را فراهم می‌کرد، آسیب زد.

خیریه انگلیسی که با بودجه انگلیس و اروپا پشتیبانی می‌شود، پس از آن که یکی از کارکنان آکسفام در این هفته به کمیته تحقیق بین المللی اعلام کرد که کمک‌های انگلیس در یمن بمباران می‌شوند، این اخبار را فاش کرد.

تونی پیرس سرپرست آکسفام، سیاست انگلیس در جنگ یمن –بزرگترین بحران بشردوستانه جهان که پس از سه سال و نیم این کشور را در آستانه قحطی قرار داد- را غیرمسئولانه و ناسازگار دانست.

او گفت: "از یک سو کمک‌های انگلیس برای ادامه حیات است و از سوی دیگر بمب‌های انگلیسی آتش ادامه جنگ را فراهم می‌کنند. بمب‌هایی که هر روز و هر هفته به گرفتن زندگی‌های بی شماری از طریق جنگ، بیماری و گرسنگی تداوم می‌بخشند."

وی ادامه داد: "انگلیس به فروش تسلیحات به عربستان سعودی که با ائتلاف تحت فرماندهی‎اش یمن را بمباران می‌کند و دسترسی به مواد غذایی را قطع کرده، بیمارستان‌ها و خانه‌ها را نابود کرده و کمک‌هایی را که از مالیات انگلیسی‌ها تامین می‌شود را نابود می‌کنند، ادامه می‎دهد. "

وزارت توسعه بین المللی انگلیس (DFID) در ژوئن ۲۰۱۵ گزارش داد که جنگنده‌های ائتلاف یک انبار کمک‌های مالی انگلیس را با حملات هوایی خود تخریب کردند. این وزارتخانه در مورد آخرین حمله‌های اخیر این ائتلاف اظهارنظر نکرد.

از زمان آغاز حملات عربستان و متحدانش به یمن در بهار ۲۰۱۵ تاکنون، انگلیس حدود ۸۷.۳ میلیارد دلار اسلحه به ریاض فروخته است.

علیرغم تضمین دولت انگلیس به عربستان در زمینه پشتیبانی اطلاعاتی و آموزش نیرو‌های ائتلاف تحت فرماندهی عربستان برای کاهش تلفات غیرنظامی، آخرین گزارش‌ها از پروژه داده‌های یمن (YDP) نشان می‌دهد که ۴۸ درصد از حملات هوایی ناشناخته ائتلاف، اهداف غیرنظامی را بمباران کرده‎اند.

غیرمسئولانه و ناسازگار: بمباران هوایی تحت حمایت انگلیس، کمک‌های انگلیس در یمن را از بین می‌برد

سخنگوی YDP، به ایندیپندنت گفت: "با آغاز حملات هوایی ائتلاف سعودی و مشارکت امارات در ماه ژوئن علیه شهر حدیده، افزایش قابل ملاحظه‌ای در هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی مشاهده می‌شود. این روند که از ماه ژوئن شدت یافته در ماه سپتامبر به اوج رسید. ۴۸ درصد اهداف حملات هوایی ائتلاف در این ماه، اهداف غیرنظامی بودند. این روند افزایشی در ارقام تلفات نیز منعکس شده است. "

براساس داده‌های مربوط به رصد حملات هوایی، به جز اکتبر سال ۲۰۱۵ که رکورددار حملات هوایی ائتلاف به یمن بوده است، سپتامبر سال جاری، بیشترین میزان هدفگیری غیرنظامی را در سه سال و نیم اخیر به خود اختصاص داد.

اندرو میچل، نماینده محافظه کار ساتن کالدفیلد و وزیر سابق توسعه بین المللی، مشی انگلیس در یمن را مشت زدن به صورت یک فرد و سپس درمان وی توصیف کرد.

وی به ایندیپندنت گفت: "این آمار قضاوت اشتباه انگلیس در حمایت از ائتلاف سعودی در یمن را به چالش می‌کشد. ما به جای استفاده از نفوذمان در سازمان ملل برای برقراری آتش بس و روند صلح، به طور گسترده شریک قحطی وحشتناک در یمن شده ایم. "

ترزا می‌ که از ایجاد منطقه امن در یمن حمایت می کند، درخواست‌های بین المللی برای آتش بس را رد کرده است. او با فشار‌های بسیاری از سوی مخالفان و نمایندگان حزب محافظه کار در رابطه با ادامه همکاری با عربستان سعودی به عنوان یکی از متحدان اصلی انگلیس در خاورمیانه مواجه است.

یکی از نمایندگان حزب کارگر که در کمیته تحقیقات بین المللی و کمیته صادرات تسلیحات جنگی حضور دارد گفت: بمباران کمک‌های خود ما "طنز وحشیانه‎ای" است.

او به ایندیپندنت گفت: "دولت درباره حضور نیرو‌های انگلیسی در مراکز فرماندهی هوایی عربستان به منظور کاهش تلفات غیرنظامی دروغ می‌گوید. این موضوع با افزایش شمار قربانیان غیرنظامی حملات هوایی مشخص می‌شود. این آمار دو معنا دارد: یا حضور نظامی ما در این مراکز فرماندهی کاملا بی ثمر است یا انگلیس این حملات علیه غیرنظامیان را برنامه ریزی می‌کند. "

ائتلاف سعودی از سال ۲۰۱۵ حملات هوایی خود علیه یمن را آغاز کرده و محاصره زمینی، دریایی و هوایی را به این کشور تحمیل کرده است. همه این تلاش‌ها برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به کشور و نیز به قدرت انجام می‌شود که در نتیجه قیام‌های مردمی در این کشور از کار برکنار شد.

این در حالی است که نیرو‌های یمنی به بمباران کمک‌های بشردوستانه و محاصره مناطق حامی دولت و نیز ایجاد قحطی متهم می‌شوند.

مذاکرات صلح در سپتامبر سال جاری شکست خورد و علیرغم درخواست‌های مکرر بین المللی برای از سرگیری دور جدید مذاکرات، سربازان دولت مستعفی حملات خود به بندر حدیده را تشدید می‌کنند.

لیز گرانده، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور یمن، ماه گذشته گفت ۱۳ میلیون غیرنظامی در صورت تداوم حملات هوایی در معرض گرسنگی قرار خواهند گرفت. سازمان ملل روز جمعه هشدار داد که قحطی ناگهانی می‌‎تواند ۲ میلیون مادر را در معرض خطر مرگ قرار دهد.

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن